Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vattnets Hus

Ett nytt badhus i centrala Ängelholm

KunskapsPortens hittills största projekt är bygget av södra Sveriges mest attraktiva badhus. Det nya badhuset i centrala Ängelholm, som invigdes i början av februari 2017, inkluderar även gym, spa, bistro och ett lärande koncept avseende vattenmiljön.

Projektet är på närmare 300 Mkr och innebär att KunskapsPorten först ska låta uppföra badhuset i samarbete med PEAB och därefter äga fastigheten och driva verksamheten. Vattnets Hus blir ett fullvärdigt bad för tävlingar, lek, rekreation och träning. Det inrymmer bland annat en tävlingsbassäng med 10 banor, två rutschkanor i äventyrsdelen, en mycket välutrustad Spa-avdelning, Rehab, Gym och Bistro.

Dessutom kommer Vattnets Hus att ha en unik, lärande inriktning med fokus på vatten och vattenmiljö. Den som badar i Vattnets Hus kommer inte bara att kunna njuta av vattnet utan också ha möjligheter att lära sig mer om vattenförhållanden – lokalt såväl som globalt.