Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

2018-08-06

Kunskapsporten köper Arenan i Bunkeflo av fotbollsklubben LB 07. Kunskapsporten stärker därigenom sin position i södra Skåne med sin första Arena i Malmö, samtidigt som LB 07 får en långsiktig samarbetspartner. Fastigheten kommer att ägas och drivas av Kunskapsporten med Malmö stad som största hyresgäst.

Fastigheten på ca 4500 kvm är en modern fotbollshall med senaste generationen konstgräs, stora omklädningsrum och ett café med en konferenslokal. Hallen kan även nyttjas för andra sporter och användningsområden och kan delas in i sektioner. I fastigheten inryms också en grundskola som drivs av Ängsdals skolor. 

- Kunskapsporten bygger och äger fastigheter för lärande - också fysiskt! Med vår mix av skolor, kreativa kontor och friskvårdsanläggningar är vi väldigt glada över att få bli partner till LB 07 och kunna stödja idrottslivet i södra Malmö, säger Joakim Ollén, VD och grundare på Kunskapsporten. 

- Vårt förvärv av Bunkeflohallen är klockrent i linje med Kunskapsportens strategi. Det ger dessuom goda möjligheter till ett fortsatt gott samarbete med Malmö stad.