Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Skurup

Välkommen till Kunskapsporten och Kyrkogatan 68 Q – beläget på Skurups Folkhögskolas Campusområde

Här finns det 96 lägenheter om ca 24 kvm i naturskönt område med får som betar i hagen intill på sommaren.

Lägenheterna har kök med induktionshäll, ugn, kylskåp med frysfack och toalett med dusch. Lägenheten har oljad ekparkett och badrum är helkaklade med golvvärme. Det är i ett av husen med studentlägenheter som vi nu även erbjuder en separat korridor med lägenheter för externa hyresgäster. Lägenheterna ligger i bottenplan. Det finns tre gemensamma samlingsrum i varje hus som inte ingår i hyran utan som i första hand är ämnade för studenterna i området. Husen är miljövänliga och energieffektiva genom att värmesystemet i husen styrs mot väderprognos. Solfångare och solceller producerar varmvatten, värme och el som används i husen. Vi lagrar även varmvatten i stora vattentankar. Vi har uppgraderade kranar som sparar upp till 70% av förbrukningen jämfört med normala snålspolande kranar utan att för den skull försämra komforten. Husen är välisolerade och byggda helt i trä.

Rummen har: Säng 90 cm med madrass och madrasskydd ingår. 2 pallar som kan både användas som sängbord och sitta på. Matbord med stolar och en fåtölj. Två st bordslampor.

Tänk på att det är en induktionshäll.

Tvättstuga: Finns på bottenplan. Där har ni tillgång till strykbräda och strykjärn. Bokas via appen Agendo.

Hyra: 4850kr/månad + el 110 kr . El kan justeras.

Förråd finns för tillfället inte till lägenheten utan vi hänvisar till extern förrådsuthyrning.

För att få en lägenhet vill vi först träffa dig, via teams eller fysiskt.

Boka intervju med Robin Nilsson, kontaktuppgifter hittar du på Kunskapsportens hemsida.

Efter intervju får du en bokningslänk där du sköter kontraktsskrivning själv, stegen för den processen ser ut som följer:

1) Tryck på "Boka"

2) Välj Q Bottenplan söder, externt och tryck "Lägg till"

3) Tryck på "Gå till kassa" och följ steg 1 till 5

4) Steg 3 ber dig signera avtal. När du trycker på "Öppna Avtal" så öppnas hyresavtalet i en separat flik. När det är signerat, återgå sedan till bokningssidan och tryck "Jag har signerat". Slutför på Steg 5 med fakturainformation. Om du gjort alla steg korrekt kommer du får en hyresavi på din e-mail. Titta även i skräpposten.

Dina faktura får du via e-mail, men du kan även hitta den där du gjorde din bokning på vår hemsida.

Innan inflyttning kommer du få ett e-mail från låsbolaget Entryfy med kontoinformation för deras digitala lås, detta sker några dagar innan du skall flytta in. Du kan öppna huvudentré och dörren till lägenhet med Entryfys app när du har skapat ditt Entryfy konto enligt instruktionerna i e-mailet. Tänk på att även här kan mail hamna i skräpposten.

Hus Plaza (hus Q) ligger intill parkeringen.

Adress Kyrkogatan 68 Q

274 33 Skurup.

Husen ligger på Campusområdet. Lägenhetsnummer ser du på utsida dörren till lägenheten så att du kan folkbokföra dig rätt.

Välkommen som hyresgäst till oss!