Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Hässleholmsporten

Ett trygghetsboende med hög kvalité

Hässleholmsporten, är med sina 15 våningar det högsta huset i Hässleholm. Huset utgör ett landmärke som visar på en stark framtidstro och visar på att Hässleholm ligger på framkant. Placeringen är i bästa läge med närhet till Hässleholms centrum, järnväg och handelsplatser.

Den arkitektoniska utformningen förstärker känslan av att huset utgör en port in mot Hässleholm men också en port ut mot naturen och de storslagna omgivningarna runt staden, som de boende kan njuta av genom en unik utsikt från det höga huset.

Huset omfattar ca 8000m² BTA med 72 hyreslägenheter och 6 fristående lägenheter. Hela planeringen har skett i nära samverkan med Omsorgsförvaltningen och pensionärsföreningarna i Hässleholm.

Med en hög kvalitet och funktioner som inrymmer smart tänkande och ombonade gemensamma utrymmen, liksom träningsrum och gästlägenheter har vi på Kunskapsporten velat skapa Hässleholms mest attraktiva boende, i denna storleksklass.

Huset invigdes första kvartalet 2013.