Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Samarbete med Leisure Jones

2015-06-22

PRESSMEDDELANDE
Malmö 2015-06-22

KunskapsPorten och Leisure Jones inleder samarbete.

I syfte att bygga upp en bred kompetens och utveckla de bästa alternativen för framtidens badhus har Stockholmsbaserade Leisure Jones och Malmöföretaget KunskapsPorten träffat avtal om nära samarbete. Leisure Jones har under mer än 20 år utvecklat konceptet Aquarena och har skapat anläggningar i bl.a. Sollefteå och Tyresö. KunskapsPorten, med inriktning på profilfastigheter, har utvecklat flera friskvårdsanläggningar och bygger just nu badhus med Spa och Rehab i Ängelholm.

I en kommentar säger bolagens VD:s Joakim Ollén och Stephen Jones att man med gemensam kompetens vill dem kunna erbjuda marknaden flera, effektivare och attraktivare anläggningar inom bad och fritid.

”Tillsammans kan vi lämna ett totalt erbjudande om att utveckla, bygga, driva och äga anläggningar”, säger Joakim Ollén, KunskapsPorten.

”Med gemensam kompetens vidareutvecklar vi drift och nyproduktion för mer kostnadseffektiva och attraktiva anläggningar”, säger Stephen Jones, Leisure Jones.

Tanken är att bolagen tillsammans med stor flexibilitet skall anpassa erbjudandet i varje enskilt fall till kundernas önskemål. Friskvården växer stadigt i Sverige och äldre anläggningar behöver ersättas liksom nya anläggningar planeras runt om i landet.

I allt fler kommuner finns intresse för samverkanslösningar med andra aktörer. De samverkande bolagen ser det då som angeläget att tillsammans erbjuda en kompetens som bygger på erfarenhet från ett flertal anläggningar med olika inriktningar och placering.