Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Hindby Småskola

Hindby Småskola innehåller en nybyggd och en totalrenoverad byggnad i Stadsdelen Eriksfält. Fastigheten blev prisbelönt för den pietetsfulla renoveringen av den äldre byggnadsdelen och den tidstypiska nybyggnaden, byggd med specialbeställt tegel. Hela fastigheten är uthyrd för förskoleverksamhet. Totalt omfattar byggnaderna ca 2200 kvm.

Bellis

Fastigheten Bellis ligger i Videdal i ett lugnt villaområde. Fastigheten består dels av en förskola och tidigare ett äldreboende. Den äldre delen är uppförd på 30-talet och har -91/92 renoverats pietetsfullt och kompletterats med en ny byggnadsdel i samma stil. Fasaden är, liksom Hindby Småskola i specialbeställt handslaget tegel som ger en varm och fin atmosfär.

Totalt omfattar byggnaderna cirka 4000 kvm.

Västra Klagstorp

Vår fina byggnad som vi förvärvade av Svenska Kyrkan i Malmö 2016 är nu renoverad både invändigt och utvändigt. Här kan upp till 60 barn få plats. Hyresgästen är Atvexa som driver montessoriförskola. Fastigheten omfattar ca 40000 kvm.

KunskapsPorten Arena

Kunskapsporten förvärvade sommaren 2018 en idrottsfastighet i Bunkeflostrand av fotbollsklubben LB 07. Därmed har nu Kunskapsporten sin första Arena i Malmö. Förutom att äga driver även bolaget anläggningen. 

Fastigheten, som omfattar ca 4500 kvm, är en modern fotbollshall med senaste generationens konstgräs, stora omklädningsrum och ett café med konferenslokal. Hallen kan även nyttjas för andra sporter och användningsområden. I fastigheten inryms också en grundskola. Vill ni hyra Arenan för barnkalas, AfterWork eller bara spela lita boll med kompisarna. Hör av er till David Westerling, Anläggningsansvarig 072-6015128.

Hedbergska Huset

Rönneholm - Hedbergska Huset är med sina 1901 m² en välbelägen fastighet i Slottsstaden i Malmö. Fastigheten har en utmärkande och mycket vacker arkitektur och omfattar tre byggnader. Den upptas i övrigt av 16 asfalterade parkeringsplatser samt en parkliknande trädgård.

De två byggnaderna utöver huvudbyggnaden (Grindstugorna) inrymmer två kontorslokaler om 140 respektive 84 kvadratmeter. Hedbergska Huset har tidigare fungerat som bostadsfastighet men är idag kontoriserad.

Här kan ni även hyra våra två fina konferensrum, kontor eller mötesrum för en timme/dag eller vecka. Välkommen och kontakta oss på 010-40 50 100.

Elinero

Denna fastighet ligger på taket i Fastigheten Elinero 3 och 4. Ca 3344 kvm fördelat med Förskolan Molnet med plats för 108 barn och utslussningslägenheter för ensamkommande barn. Ett stort grönområde ovan på fastighetens tak ca 3000 kvm att leka på.