Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Malmö

Hindby Småskola

Hindby Småskola innehåller en nybyggd och en totalrenoverad byggnad i Stadsdelen Eriksfält. Fastigheten blev prisbelönt för den pietetsfulla renoveringen av den äldre byggnadsdelen och den tidstypiska nybyggnaden, byggd med specialbeställt tegel. Hela fastigheten är uthyrd för förskoleverksamhet. Totalt omfattar byggnaderna ca 2200 kvm.

Bellis

Fastigheten Bellis ligger i Videdal i ett lugnt villaområde. Fastigheten består dels av ett äldreboende och dels av en förskola och omfattar total ca 1700 kvm. Den äldre delen är uppförd på 30-talet och har -91/92 renoverats pietetsfullt och kompletterats med en ny byggnadsdel i samma stil. Fasaden är, liksom Hindby Småskola i specialbeställt handslaget tegel som ger en varm och fin atmosfär.

Totalt omfattar byggnaderna cirka 4000 kvm.

Hedbergska Huset

Rönneholm - Hedbergska Huset är med sina 1901 m² en välbelägen fastighet i Slottstaden i Malmö. Fastigheten har en utmärkande och mycket vacker arkitektur och omfattar tre byggnader. Den upptas i övrigt av 16 asfalterade parkeringsplatser samt en parkliknande trädgård.

De två byggnaderna utöver huvudbyggnaden (Grindstugorna) inrymmer två kontorslokaler om 140 respektive 84 kvadratmeter. Hedbergska Huset har tidigare fungerat som bostadsfastighet men är idag kontoriserad.

Västra Klagstorp

Kunskapsporten förvärvade våren 2016 en fastighet i V Klagstorp av Svenska Kyrkan i Malmö. På fastigheten, som omfattar ca 4000 kvm, finns det gamla församlingshemmet. Vår avsikt är att renovera den gamla byggnaden och att komplettera med en nybyggnad för förskolan. 

KunskapsPorten Arena

Kunskapsporten förvärvade sommaren 2018 en idrottsfastighet i Bunkeflo av fotbollsklubben LB 07. Därmed har nu Kunskapsporten sin första Arena i Malmö. Förutom att äga fastigheten kommer bolaget även att driva anläggningen.

Fastigheten, som omfattar ca 4500 kvm, är en modern fotbollshall med senaste generationens konstgräs, stora omklädningsrum och ett café med konferenslokal. Hallen kan även nyttjas för andra sporter och användningsområden. I fastigheten inryms också en grundskola. Vill ni hyra Arenan för barnkalas, AfterWork eller bara spela lita boll med kompisarna. Hör av er till Katarina Sjö - Bokningsansvarig 010-40 50 105