Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Lediga lokaler Hässleholm

 

Norra Station - Lägenheter

Mitt i centrala Hässleholm ligger Norra Station med sina 24 lägenheter. Med resecentrum som närmsta granne och ICA Kvantum ett stenkast därifrån ligger dessa lägenheter perfekt placerade.

Kontakta Robin Nilsson, 072-6015127 eller mejl Robin.nilsson@kunskapsporten.nu

Norra Station - Kontorslokaler

Vi erbjuder lokaler i kontorshotell och lokaler anpassade efter ert önskemål.

Kontakta Robin Nilsson, 072-6015127 eller mejl Robin.nilsson@kunskapsporten.nu

Ekegården

”Ekegården har varit ett demensboende som ligger i en lugn och vacker omgivning i utkanten av Hässleholm. Boendet rymmer 40 lägenheter som är mellan 34 och 39 kvadratmeter stora. Varje våning har gemensamma utrymmen som mat- och allrum där man kan servera frukost, lunch och middag samt kaffe och mellanmål.

Möjlighet till sociala aktiviteter utifrån den enskildes önskemål och behov. Aktiviteter kan till exempel vara promenader, samtal, tidningsläsning, gudstjänst, gruppgymnastik, underhållning och spel.

Lägenheterna
Lägenheten består av ett rum som du själv möblerar med egna möbler och personliga ägodelar. Säng ingår i boendet. Alla lägenheter har medicinskåp, garderober/klädkammare, kylskåp och värdeskåp. Trygghetslarm och egen toalett och dusch finns också i alla lägenheter.

Besöksadress: Finjagatan 34, Hässleholm”

Konferenslokaler

Vi har tillgång till 6 konferens rum där den största Aulan har plats för 130 deltagare. Lokalerna går att boka hel eller halvdag. Hyresgäster har 10% rabatt , med speciell bokningskod. Bokning sker via länken nedan
https://kunskapsporten.bokamera.se/