Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

VD har ordet

”Att utveckla kreativa miljöer är vår drivkraft. Vi vill vara engagerade i våra fastigheter och skapa liv och aktiviteter. Våra hus ska lyfta den verksamhet som ryms i dem"

När vi startade Kunskapsporten kände vi att det fanns ett stort behov av att skapa nya lokaler som stödjer kunskapsinhämtning och kreativitet, oavsett om det gäller offentlig eller privat verksamhet.

Vi har exempelvis höga mål när det gäller att utveckla nya förskolor - vår ambitionsnivå är att vara bäst i Sverige. Det är så otroligt viktigt att våra små får en bra start i livet. Vi kan bidra med genomtänkta och anpassade förskolor där också personalens behov tillgodoses – på så sätt är det lättare att rekrytera den bästa personalen!

Kunskapsporten har satsat på att både utveckla och bygga men också förvärva fastigheter som kännetecknas av vad som kan kallas en ”cross-over” filosofi. Bibliotek ihop med bostäder i Hörby, förskola ihop med äldreboende i Malmö och utbildningslokaler tillsammans med kontor för kunskapsintensiv verksamhet i Hässleholm är några exempel som vi är stolta över.

Längst i eget engagemang i verksamheten går vi i våra friskvårdsanläggningar där vi driver verksamheten själva. 

Framtidens badhus innehåller både offentliga åtaganden som simundervisning men ändå mer av icke-kommunala funktioner som SPA, Bistro, lekbad och gym. Vi kan förse kommuner med badhus och simundervisning och samtidigt driva den kommersiella verksamheten under samma hatt. Genom att vi dessutom är fastighetsägare garanteras fokus på långsiktigt bra verksamhet och underhåll!

I vår fina nya anläggning i Ängelholm har vi dessutom ambitionen att förmedla kunskap om vatten och livet under ytan. Så blir också ett badhus ett kunskapshus!

Joakim Ollén
VD och grundare