Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Skurups Elevhem

Välkommen till Skurups Folkhögskolas Elevhem.

Här finns det 96 lägenheter med kök med induktionshäll och ugn, kylskåp med frysfack och toalett med dusch. Rummen har:

Säng 90cm med madrass.( Täcke och kudde,samt sängkläder tar man med själv)

2 pallar som kan både användas som sängbord och sitta på.

Matbord med stolar och en fåtölj.

Egna kökssaker måste ni ta med, samt städmaterial. Styrkbräda och strykjärn finns i tvättstugan som är på bottenplan. I korridoren finns gemensamma ytor.

Egen lägenhet 4850kr/månad + el.   

Delad lägenhet 5150kr/månad + el delbar säng. 

För att ha tillgång till lägenhet skall man vara antagen på Skurups Folkhögskola och 18 år.  

Vill man boka lägenhet scrolla ner går ni in på knappen A - Boka och registrera dig. Tänk på att fullfölja hela bokningen.

Hus Plaza ligger intill parkeringen. Adress Kyrkogatan 68 Q.

Hus Ritz ligger intill Musikhuset. Adress Kyrkogatan 68 P.

Bägge husen ligger på Campusområdet.

Titta in på länken nedan en film som Skurups Folkhögskola har gjort om de olika boenden på skolan. 

Bra att veta

Uthyrningspolicy:

Kunskapsportens följer hyreslagen innebärande 3 månaders uppsägningstid, hela kalendermånader gäller. Utöver detta och för att underlätta för studenter tillämpar vi 1 månads uppsägningstid om det är så att man inte blir antagen att studera vid Skurups Folkhögskola.

Exempel:

Hela kalendmånder räknas vilket betyder att om du säger upp lägenheten den 5 januari, måste du även betala för hela februari, mars och april.

Sophantering:

Avfall ska sorteras och slängas i fasta containers och kärl på området. Sopkärl finns bredvid Mittpunkten och vid Radiohuset, olika fraktioner på de olika platserna. Matavfallspåsar hämtar ni i soprummet.

Rökning:

Får enbart ske på av Folkhögskolan anvisade rökrutor.

Miljö:

Du som bor i nya Elevhemmen är med och bidrar till en hållbar miljö genom att husen har extra snålspolande kranar, producerar egen el med solceller och producerar eget varmvatten med solfångare på taken. Vi lagrar även varmvatten i stora tankar som används när många duschar samtidigt – kort sagt, ni värnar om miljön.