Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kristinehamn, Harren 3

”I Kristinehamn bedriver vi sedan flera år Kristinehamn arena som innehåller allt från bad till gym och fotbollsarena. Nu planerar vi att öka gym-möjligheterna för kristinehamnsborna ytterligare, genom en anläggning mitt i stan”, säger Joakim Ollén, VD i KunskapsPorten.

”Vi blir också fastighetsägare till lokaler som kan utvecklas till ett spännande inslag i Kristinehamns utveckling.”

”Att detta kvarter som spelat en så stor roll för utvecklingen av Värmlands Bil nu kan utvecklas till en spännande del av staden, genom ett kompetent fastighetsbolag som dessutom redan finns på orten ser vi som väldigt positivt”, säger Jenny Svensson, företrädare för ägarfamiljen och själv matentreprenör med inriktning på lokal och italiensk mat.

KunskapsPorten tar omedelbart över fastigheterna, som förvärvas dels genom bolagsköp, dels genom köp av fastigheten Harren 3. Sammanlagt omfattar förvärvet ca 2300 kvm lokalarea.

”Vår ambition är att genom detta förvärv kunna bidra med kreativa miljöer för friskvård och företagande. På så sätt vill vi vara en del av samhällsbyggandet och aktivt bidra till en positiv utveckling i Kristinehamn”, avslutar Joakim Ollén.