Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Höganäs

Brunnby Skola

Kunskapsporten etablerar sig nu i ytterligare en skånsk kommun. Detta genom förvärv av Brunnby skola utanför Arild i Höganäs kommun. 

Brunnby skola har en 30-årig historia och startades av Lena Lövgren-Ståhl, som drivit skolan och ägt fastigheten fram till nu. Samidigt som Kunskapsporten förvärvar skolfastigheten, tre byggnader, kommer Montessori Sverige, som ingår i Atvexagruppen, att överta driften av skolverksamheten. 

Kunskapsporten fortsätter därmed sin expansion inom segmentet undervisningslokaler. Sedan tidigare äger och förvaltar Kunskapsporten flera utbildningsfastigheter och andra lärande hus, nyligen förvärvades Pilängsbadet i Lomma. Kunskapsporten bygger för närvarande förskolor i såväl Malmö som Svedala. 

- Vi är otroligt glada för att förvärva denna skolpärla på en av Skånes allra vackraste platser, säger Joakim Ollén, VD och grundare på Kunskapsporten AB. Det känns väldigt bra för det fortsatta pedagogiska arbetet att Montessori Sverige kommer att driva skolan vidare med sin breda kompetens och fina känsla för barnens behov.