Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kunskapsporten rekryterar Mats Svanberg

2015-09-14

Nu fortsätter det Malmö-baserade samhällsbyggarbolaget KunskapsPorten sin expansion och utökar bemanningen. Bolaget har knutit till sig Mats Svanberg som affärsutvecklare.

Mats Svanberg kommer senast från uppgiften som stabschef för Femklövermajoriteten i Region Skåne. Mats har tidigare även varit vice VD/Skandinavienchef i det tysk-skandinaviska PR företaget EHRENBERG Kommunikation och har dessförinnan varit såväl oppositionsråd samt stabschef i Malmö stad och även bl. a. ledamot i styrelsen för MKB Fastighets AB.

-Rekryteringen av Mats Svanberg är ytterligare ett led i Kunskapsportens ambition att vara en del av samhällsbygget i Sydsverige. Genom Mats knyter vi till oss en medarbetare med betydande inblick, erfarenhet och kontaktytor in i det sydsvenska samhället, säger Joakim Ollén, VD i KunskapsPorten.

För mer information:

Joakim Ollén, 0703-54 24 07
Mats Svanberg, 0705-95 55 77