Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

2016-11-30

Det Malmöbaserade samhällsbyggarbolaget KunskapsPorten fortsätter nu sin expansion. Bolaget har rekryterat Maria Ragnevad som Hållbarhetschef och Projektledare. 

Maria kommer senast närmast från tjänsten som distriktschef i Ramböll Sverige AB samt dessförinnan som arbetschef inom Peab Sverige. 

Med vår ambition att skapa högkvalitativa nya projekt och utveckla våra befintliga fastigheter är Maria ett perfekt tillskott. 

Den erfarenhet, kunskap och känsla som Maria utstrålar går hand i hand med Kunskapsportens fortsatta utveckling, säger Joakim Ollén, VD i Kunskapsporten.

KunskapsPorten är ett samhällsbyggande fastighetsföretag som arbetar med profilfastigheter. Bolaget har varit verksamt sedan 2007 och har under denna korta tid byggt upp ett fastighetsbestånd med tre ben: Sportcentra, kultur- och kunskapshus och äldrebostäder. Kunskapsporten har fastigheter i Kristinehamn, Hässleholm, Hörby, Svedala, Simrishamn, Skanör, Skurup, Ängelholm och i Malmö där även huvudkontoret ligger.

 

För mer information:

Joakim Ollén, 0703-542407

Maria Ragnevad, 0703-683291