Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

2017-01-01

Sara Hagström kommer senast från Fitness24seven AB där hon som Operational Manager lett verksamheten, och dess expansion. Sara har även en bakgrund som tävlingssimmare och livräddare, men har också arbetat med allt från simundervisning till badvakt. Sara tillträder den 1 januari 2017. 

- Bara det bästa är gott nog för Vattenhuset och med Sara Hagström känner vi att vi får en erfaren, mycket kompetens och framförallt engagerad chef. Hög servicenivå och nya spännande upplevelser blir uppgiften för Sara och övriga medarbetare att leverera. Jag är mycket glad över att Sara nu är en del i Kunskapsportens ambition att skapa något fint för Ängelholm och för besöksnäringen, säger Joakim Ollén, VD i KunskapsPorten.

Den 7 februari invigs det nya badhuset, Vattenhuset, i centrala Ängelholm. 

Vattenhuset blir ett fullvärdigt bad för tävlingar, lek, rekreation och träning. Det kommer att inrymma bland annat en tävlingsbassäng med 10 banor, två rutschkanor i äventyrsdelen, en mycket välutrustad Spa-avdelning, Rehab och Gym.

Dessutom kommer Vattenhuset att ha en unik, lärande inriktning med fokus på vatten och vattenmiljö. 

Vattenhuset ägs och drivs av KunskapsPorten AB.

 

För mer information:

Joakim Ollén, VD KunskapsPorten AB, 0703-542407

Sara Hagström, tillträdande platschef Vattenhuset; sara.hagstrom@kunskapsporten.nu