Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

2017-05-05

Det Malmöbaserade samhällsbyggarbolaget KunskapsPorten stärker nu sin närvaro i Hässleholm genom förvärv av en fastighet med en vårdcentral och ett köpcentrum. Förvärvet av fastigheten Dämmet 11 sker genom bolagsförvärv av Tjalvefastigheter AB.

Totalt omfattar köpet nästa 2 hektar mark med två större byggnader, en som inrymmer den av Region Skåne drivna vårdcentralen Solbrinken och en som innehåller service och handel, bl a den internationellt profilerade dagligvaruhandeln J&C Food. Dessutom finns en större yta som kan komma att ingå i kommande detaljplanering. 

- Hässleholm har allt sedan KunskapsPortens start varit en viktig kommun för oss och vi tror på fortsatt expansion i denna järnvägsknutpunkt mitt i Skåne! Det är med glädje vi tar oss an att vidareutveckla vår nya fastighet som utöver välfungerande verksamheter också ger möjligheter till nya projekt, säger Joakim Ollén, VD och grundare i KunskapsPorten.