Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kunskapsporten övertar Pilängsbadet av Lomma kommun

2019-04-25

Kunskapsporten har vunnit en upphandling i Lomma. Som en följd kommer bolaget att förvärva och driva en kombinerad bad- och idrottsanläggning i Lomma bestående av Pillängsbadet, Pilängshallen och Blå Hallen. Inom segmentet idrotts- och friskvård bedriver Kunskapsporten sedan tidigare bad- och gymanläggningen Vattnets Hus i Ängelholm, Kristinehamns Arena med bad och inomhusfotboll samt Kunskapsporten Arena i Bunkeflo. 

- Ännu ett hus är vi glada att förvärva, denna gång ett komplex för fysisk tränining och aktivitet, säger Joakim Ollén, VD och grundare av Kunskapsporten AB.

- Kunskapsporten vill erbjuda en bad- och sportanläggning av hög kvalitet med ett ökat utbud av aktiviteter. Vår drivkraft är att skapa lärande och kreativa miljöer och vi tror att det badhus, som i många år tjänat kommuninvånarna, med en ambitiös och nyskapande inriktning, kan komma att upplevas som en pånyttfödd samlingspunkt och en riktigt attraktiv mötesplats och friskvårdanläggning, i en livfull och expanderand kommun, säger Joakim Ollén.

- Vi ser stora möjligheter att utveckla anlggningningen som en mötesplats för Lomma,            säger Joakim Ollén. 

På bilden skakar  kommunstyrelsens ordförande i Lomma, Robert Wenglén (M), hand med Kunskapsporten VD Joakim Ollén.