Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Kunskapsporten rekryterar Linda Semborg

2020-02-03

 

Kunskapsporten rekryterar Linda Semborg

 

Det Malmöbaserade samhällsbyggarbolaget KunskapsPorten fortsätter sin expantion. Bolaget rekryterar nu Linda Semborg som fastighetsförvaltare.

 

Linda har tidigare bl a varit förvaltare på Castellum och Balder, konsult på Croisette och kommer nu senast från en tjänst som kommersiell förvaltare på Svenska Hus

 

- Vi är glada över att få in en så kompetent och positiv kraft som Linda i vårt gäng. Hon kommer att bidra till ökat kundvärde och en stärkt kontakt med våra kunder säger Joakim Ollén , VD i Kunskapsporten.

- Det skall bli väldigt inspirerande att få använda min erfarenhet i ett fastighetsbolag med så tydlig inriktning med kreativa lokaler. Verkligen kul att börja i Kunskapsporten, säger Linda Semborg

 

Samtidigt rekrytera Kunskapsporten Johnny Thulin som drifttekniker, Såväl Linda som Johnny kommer att vara placerade i Hässleholm.