Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

2021-02-02

Inom en inte alltför avlägsen framtid startar den andra fasen av vaccinering mot Covid-19  i Sverige. Det står nu även klart att Kunskapsporten kommer att vara en liten del av detta stora projekt. Detta genom att i Värmland under en sexmånadersperiod upplåta lokaler för den vaccinationsmottagning som kommer att etableras i Kristinehamn. 

 

Lokalerna, som ligger strategiskt i centrala Kristinehamn omfattar ca 450 kvadratmeter och är för närvarande tomställda.

 

  • Det känns mycket bra att kunna vara en – om än liten - kugge i det stora vaccinationsprojektet. Vi gör nu expressfart i ordning en lokal som passar perfekt för denna verksamhet, rymlig och lätt tillgänglig i centrala Kristinehamn, säger Joakim Ollén VD I Kunskapsporten AB. 

 

  • Hela Kunskapsporten idé är att bidra positivt till samhällsutvecklingen genom   ändamålsenliga lokaler. För oss känns det helt naturligt att kreativt bidra när samhället behöver våra tjänster.