Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

2021-05-25

Kunskapsporten vann badupphandling i Kalmar

Kunskapsporten har vunnit en bad- och friskvårdsupphandling i Kalmar! Under förutsättning av slutligt kommunalt beslut i fullmäktige kommer Kunskapsporten att bygga, äga, förvalta och driva en bad- och friskvårdsanläggning i Snurrom Kalmar. Det blir en anläggning på totalt ca 15.000 kvm där kunskapsporten bl a kommer att tillhandahålla motionssim, skolsim och familjebad åt kommunen, rehabiliteringsbassäng åt Region Kalmar samt därutöver erbjuda Kalmarborna gym, restaurang, spa mm. Anläggningen blir Kunskapsportens hittills största. Nu avvaktar vi bara slutligt kommunalt beslut. 

- Vi har arbetat fram ett i våra ögon fantastiskt fint vattenhus för Kalmar. Det blir ett hus med många aktiviteter för Kalmarborna och dessutom en turistmagnet. Nu hoppas vi att kommunfullmäktige väljer att samarbeta med oss, säger Joakim Ollén, VD för Kunskapsporten AB.